"Трагікомедія" - Mason Lemberg

"Трагікомедія" - Mason Lemberg

Рівень трагікомічності того, в перетворилася воююча Україна під "керівництвом" Зеленського виходить за будь-які межі здорового глузду. Особливо у порівнянні з тим, як має бути.

Великобританія: змі дізнаються що депутат парламенту з партії прем'єра приставав (з точки зору сексуальної поведінки) до якихось тіпів, а прем'єр знав і нічого не зробив - це причина для відставки прем'єра.

Україна: міністр оборони, учасник вже десятого корупційного скандалу, в рамках яких під час війни вкрадено мільярди доларів, пропонує парі щодо фактів чергового злодійства в міністерстві оборони.

Якщо буде доведено, що знову вкрадені мільйони доларів, то міністр подасть у відставку.

Подасть у відставку...

То виявляється доведена причетність до злодійства в армії під час страшної війни в якій мова йде про існування держави і можливість геноциду нації, тепер карається просто відставкою. А сама відставка - це такий вид послуги, який звисока зробив міністр.

І це після не менших за масштабами скандалів. Міністр не хоче подати у відставку після того як Держаудитслужба ВЖЕ довела що яйця в кілограмах не продавались (як публічно стверджував міністр), а їх ціна дійсно була 17 гривень за одиницю і на ОДНОМУ договорі було наварено більше 4 мільярдів гривень.

Ну ні, у відставку подасть, може, колись, якщо, напевне, ймовірно.

У відставку.

В ситуації коли такі дії караються зовсім інакше, процесами за описання яких банить фейсбук.