"Трамп - жертва Скабєєвої" - Джон Сміт

"Трамп - жертва Скабєєвої" - Джон Сміт

"Трамп розповів, що сказав Зеленському, що "ми маємо закінчити цю війну". Американський політик переконаний у непереможності РФ.

"Вони (російська армія – ред.) військова машина. Ви зіткнулися з військовою машиною. Це те, що вони роблять – вони ведуть війни. Вони перемогли Наполеона. Вони перемогли Гітлера. І весняний наступ так і не відбувся. У росіян мільйони снарядів і тисячі танків. Багато росіян було вбито, але багато українців було вбито. Цього не повинно було статися", – сказав кандидат у президенти США.

За його словами, російський диктатор Володимир Путін та глава Китаю Сі Цзіньпін – “сильні хлопці”.

----------------

Ці слова - приклад того, як добре працює пропаганда фейкової російської "непереможності", і приклад того, що ми самі не працюємо з Трампами і Масками, щоб цей образ зруйнувати.

По-перше, Рашка перемогла Наполеона і Гітлера не сама, а виключно в союзництві з Україною. Україна з її освіченими людськими ресурсами всі часи була ядром вєлічія цього конгломерату відсталих племен під збірною назвою "Раїса".

А до об'єднання з Україною-Руссю Московія була обочиною Європи і Орди. Місцевих "царьків" там призначали то кримські хани ("цар" Симеон Бекбулатович), то українська шляхта ("цар" Лжедмітрій І).

Так що, якщо і була ця діра на болотах "військовою машиною", то до об'єднання з Україною-Руссю це були задрипані іржаві Жигулі.

Наполеона розбили не рускіє царі, а ціла коаліція європейських народів. Це орки постійно квакають, як вони "разбілі Наполіона". Але в дійсності Наполеон взяв Москву. Рускіє з переляку спалили 20 000 власних поранених.

Те саме про перемогу над Гітлером. Всі ці казки, як виключно рускіє перемогли Гітлера, "маршал пабєди" Гєоргій Жуков розвінчав ще в 1963 році: скільки б фарш-хвиль на німців він не пускав, без американців ця "воєнна машина" не їхала:

 - «Вот сейчас говорят, что союзники никогда нам не помогали, но ведь нельзя отрицать, что американцы нам гнали столько материалов, без которых мы бы не могли формировать свои резервы и не могли бы продолжать войну».

Ну, а Україна за перемогу над Гітлером поклала 4 мільйона своїх громадян. А 7 млн українців на всіх фронтах героїчно билися, щоб Гітлера не стало. І вся війна відбувалася на нашій території. Якби Гітлер напав на Рашку не з-під Львова, а з-під Харкова, то уже б у листопаді 1941 року війська Гудеріана приймали парад у Казані.

Так що ось воно: американський Ленд-Ліз і українські ресурси - основа вєлічія Орди.

І ось зараз всі ми бачимо, що представляє з себе Московська Орда без України і американської підтримки. Держава регіонального рівня, що нездатна перемогти навіть посередню Україну.

Ніяких мільйонів снарядів в неї нема. 5 ракет у її порохові заводи і не буде навіть тих залишків виробництва, що є зараз.

З 2014 року ми, Україна, нанесли надпотужний удар під ватерлінію цієї "непереможності росії". Тепер світ бачить: фашистську гадіну можна і треба бити. Але попри те, що мейнстрім ми зуміли змінити на свою користь, в світі все ще є люди, які продовжують плисти в кільватері застарілих ідей.

Маємо продовжувати бити фашистську гадіну.

Зірвемо плани замиритися з сволотою і у світі переможе ідея, що сволоту треба додавити остаточно.

А все ж, ми, українці, велика нація. Це саме ми всю свою історію не боялися кинути виклик тому, кого всі інші вважали непереможним.