«ТРАМП, МАНАФОРТ І ҐЕЙТС» - Олег Пономар

«ТРАМП, МАНАФОРТ І ҐЕЙТС» - Олег Пономар

Вчора був важливий день у судовому процесі над Манафортом. Свідком виступав Рік Ґейтс, багаторічний друг та помічник Манафорта. Нагадаю, Ґейтс пішов на угоду зі спецпрокурором Мюллером проти Манафорта й Трампа, та розповів Мюллерові все про цю солодку парочку — в сотні раз більше, ніж оприлюднено у суді, включно й з тим, що Трамп знав про та схвалив зустріч з московитами у червні 2016 у хмарочосі Trump Tower, де син Трампа та Манафорт домовлялись про отримання командою Трампа вкраденої кремлівськими гакерами інформації на Гілларі Клінтон.

Чому вчорашній день був таким важливим? Бо картковий дім Трампа руйнується у нас перед очима в реальному часі.

Ґейтс під присягою в присутності окружного судді та дванадцяти присяжних на питання "чи знали ви з Манафортом про те, що вчиняєте кримінальний злочин, відмиваючи кошти та уникаючи податків у США?" відповідає ствердно — "так, Ваша честь, знали".

Тобто перша людина в команді Трампа (голова передвиборчого штабу) та його помічник є звичайними кримінальними злочинцями. Америка та весь світ це бачать і чують. І всі пам'ятають твіти Трампа про те, що Манафорт — файний хлопака, а суд над ним — це велика несправедливість.

Трамп порівнював процес над Манафортом з процесом над Аль Капоне (типу, Манафорт це ж не Аль Капоне).

Ні, він не Аль Капоне. Аль Капоне не продавав Америку.

Олег Пономар