"ТРЕБА САМИМ РОБИТИ ГРОШІ, А НЕ ШУКАТИ ТИХ, ХТО ЇХ ВАМ ПОДАРУЄ" - Александр Гончаров

"ТРЕБА САМИМ РОБИТИ ГРОШІ, А НЕ ШУКАТИ ТИХ, ХТО ЇХ ВАМ ПОДАРУЄ" - Александр Гончаров

Кризою лякають злиднів, а розумні люди добре знають, що де лихоліття – там відносно легкі гроші. Нам усім треба думати не тільки про те, що зробити, щоб багаті дядьки прийшли та дали грошей на утримання нашої економіки. Зараз у них своїх проблем вище даху.

Тому ніхто нас безкоштовно годувати не буде, що заробимо – то й їстимемо. Нам краще думати, що можна зробити для залучення довгих грошей в українські активи та проекти. А коли в Україні з'явиться щось таке, що приносить прибуток, одразу прийдуть інвестори з великими грошима.

Хоча нещодавно один мій знайомий ось так сумно пожартував, мовляв, дійшов висновку: єдине, що можу зробити для покращення свого добробуту, це не свистіти.

Що ж, все залежить лише від вас самих, друзі. Вибачте, але багаті дядьки про ваше існування зовсім не знають. Тому постійно думайте, що можна самим зробити, щоби підняти бабло. Тим більше що ніколи не знаєш, коли щось заболить і куди знадобляться гроші. Отже, треба ще їх відкладати і накопичувати. Така сувора правда життя.