"Треба вбивати Росію в собі" - Алексей Заводюк

"Треба вбивати Росію в собі" - Алексей Заводюк

Я вже щоб на сьогодні закрити тему ватанів (а краще взагалі закрити її назавжди) трохи резюмую прочитане в їхніх коментарях та перейду до більш важливих для України питань.

Що тішить, говорити з ними майже ніхто не хоче, бо нема про що. Просто параліч сенсів.

Росія, добровільно закривається в інтелектуальну резервацію, і я думаю, що це надовго. Швидко це не лікується. Якщо взагалі лікується.

Швидше за все, ті землі заселять більш адекватні народи та почнуть там робити щось корисне, а не алконавтів та терористів.

Навколо Росії потрібен санітарний кордон і питання про повний розрив з нею навіть не стоїть. Це питання часу і політичної потенції нашої еліти. А з цією потенцією у неї завжди були проблеми. Народ уже давно готовий до повного розриву з нею, бо вже дістали. Психологічно розрив вже відбувся і політики зобов’язані оформити це в політичні рішення.

Я так в порядку наукового експерименту уявив собі шведа, який ломиться на датський Facebook і несе там пургу про те, як данцям треба жити. Або американців, які ломляться в Канаду з криками - ви всі тут виродки, але ми один народ. Уявити не вийшло. Тому що так себе можуть поводити тільки росіяни. У цьому вони унікальні, треба це визнати.

Росія нічого запропонувати цьому світу. Вона здохла інтелектуально. Швидше за все здохла вже давно, просто так помітно це стало після Майдану.

Всі ці колорадські стрічки, кримнаш, вічний день перемоги та інше вставання з колін - сучасна людина не може цим жити в третьому тисячолітті. У всіх країнах є люмпен, але такого як в Росії, немає ніде.

Тепер про те, що потрібно робити:
- Поки влада не почує запит від суспільства на повний розрив з Мордором, вона на нього не піде. Це означає, що такий запит потрібно зробити і зробити його потрібно громадянам України. Зробити його настільки виразно, щоб почули.
- Росія повинна бути повністю виключена з порядку денного України, крім питань війни з нею.
- Візовий режим повинен бути таким, щоб візи отримували тільки одиниці з них, люди відомі і ті, кому українці довіряють. Також можна приймати тих, хто піддається там переслідуванням, але з повною перевіркою біографії.
- Все російське від політики до медіа потрібно знищити. Вони нівелюють і зводять до нуля сенси і цінності, які нам дуже важливі. Та ж Савченко болюче питання відносин з Донбасом і звільнення наших заручників зводить до рівня базарної балаканини. Проросійські ЗМІ роблять те саме. І я думаю, що робиться це цілеспрямовано.

Загалом треба вбивати Росію в собі, а там і будівництво стіни з нею піде веселіше.

ПС. Я сьогодні написав, що принципово не баню вату і це правда, вони це знають. Але це стосується ідейних божевільних. Для бидла бан миттевий

Алексей Заводюк