Три головних продукти для спалювання жиру

Три головних продукти для спалювання жиру

Як відомо, зайва вага утворюється в людини внаслідок вживання певних продуктів харчування.

Але є й такі продукти, які допоможуть швидко схуднути.

1. Грейпфрут

З'їдайте половинку грейпфрута перед кожним прийомом їжі, і це допоможе посилити натуральні механізми спалювання жиру у вашому організмі. Опубліковане журналом Metabolism дослідження показало, що така тактика дозволяє на цілих 2,5 сантиметра зменшити обсяг талії всього за 6 тижнів. Вчені відзначають потужний ефект грейпфрута за рахунок вмісту в ньому фітохімікатів. Щоправда, цей фрукт може негативно взаємодіяти з певними ліками, але якщо ваш лікар не заперечує проти грейпфрутової дієти, то обов'язково користуйтеся нею. Крім того, додавайте грейпфрут в салати, повідомляє postimees.ee.

2. Зелений чай

Якщо ви не випиваєте зелений чай під час фізичних навантажень, то даремно витрачаєте час. Опубліковане журналом Journal of nutrition дослідження показало, що всього після двох тижнів даного режиму любителі спорту, які вживають від 4 до 5 чашок зеленого чаю щодня, втрачають значно більше жиру в області живота, ніж шанувальники спорту, які чай не п'ють. Але що робить цей напій таким потужним? Зелений чай містить катехіни - антиоксиданти, які порушують процес відкладання жиру в області живота і сприяють швидкій втраті ваги.

3. Мигдаль

Сприймайте кожен горішок мигдалю як природну дієтичну таблетку для спалювання жиру. Дослідження за участю дорослих жертв ожиріння і зайвої ваги показало, що в поєднанні з обмеженою кількістю калорій дієтою вживання більше чверті чашки мигдалю на день допомагає домогтися зниження ваги всього за два тижні. Для досягнення оптимальних результатів вживайте мигдаль безпосередньо перед початком занять у залі. Опубліковане в журналі Journal of the International Society of Sports Nutrition дослідження показало, що мигдаль багатий на амінокислоту L-аргінін, яка реально допомагає спалювати більше жиру і вуглеводів під час занять.