"Три наїзди Зе! на Україну - як маркери сучасності" - Віктор Бобиренко

"Три наїзди Зе! на Україну - як маркери сучасності" - Віктор Бобиренко

Верховентство права? Ні, не чули! Наша країна не Європейська тільки тому, що у нас із європейцями ментально різне сприйняття закону і законності..
В Європі, ще з часів Марка Аврелія, і у вінценосців і у феодалів і у буржуа міцно засів принцип верховенства права: «Нехай згине світ, але торжествує закон».
А у нас засіло своє, доморощене: «Закон як дишло – як повернеш – так вийшло».
А тут ще совкове наклалося, коли торжествувало телефонне право. І торжествувала партійна доцільність. Перший секретар позвонив/сказав судді – той під козирьок – і нумо виконувать.
Володимир Олександрович лишився совковим містечковим правителем, якого мінлива піна долі винесла на вершину.
Тому ми маємо через прокурорсько-судову систему, яка ПОВНІСТЮ підпорядкована президенту Зеленському і він повністю несе за неї відповідальність – кілька справ, які є маркером нашого нинішнього стану.
1) Наїзд на Стерненка – це всього лише боязнь Вовочкою всього патріотичного. Тому, з подачі Портнових/Медведчуків ми маємо наїзд промосковської гопоти на все українське. За їх сценарієм: «бандєравци далжни замалчать». І це показове і символічне судилище. Тому-що Стерненко захищав себе сам, не сподіваючись на захист держави. Саме це ставиться йому у вину. Тому що у їх уявленні не так має бути. Сопи собі у дві дірочки.
2) Наїзд на Порошенка – це не тільки бажання посадити попередника. Це і бажання сподобатися частині базового електорату Зе! – людям мілким і заздрісним. Але це і бажання самого Вовочки піднятися за рахунок опускалова конкурента. Дитсадок. Але це ще й дозволяє втопити не тільки самого Петра, а і Армія/Мова/Віра. І це теж війна символів.
3) Вчора комітет ВР з питань фінансів, податкової та митної політики рекомендував парламенту прийняти проект постанови про створення Тимчасової слідчої комісії (ТСК) про оцінку діяльності голови Національного банку України Якова Смолія. Сам проект постанови розробив і виніс на голосування Сашко Дубінський – вірний артемон Коломойського
Це фактично наїзд на НБУ і бажання взяти його під контроль на паях кланами Коломойського та Зеленського (чи Єрмака).
Схема проста:
1) По бєспрєдєлу зняти Смолія.
2) Поставити ручного голову НБУ
3) Видати рефінансування банкам (включити безготівковий станок по створенню віртуальних грошей);
4) Банки видадуть кредити під малий відсоток державним компаніям, які будуть будувати дороги чи щось у соціальному секторі як би в інтересах народу;
5) Відкат у 30-40% під ці мільярди отримають конкретні люди, які схему ведуть;
6) Вова перерізає лєнточки на великих будівництвах, отримує лайки і каже, що ці руки нічого не брали (ті хто ведуть схеми тихо ржуть);
7) Нашій економіці за порушення правил гри приходить «ВІТАННЯ» від союзників;
8) Наша економіка лягає;
9) Путін готує новий стрибок на схід і південь України
10) Вову зносить черговий Майдан
Далі можуть бути різні варіанти.
Місцеві олігархи хочуть красти і мститися. Зовнішні вороги хочуть нових територій і мститися.
Вовочка нічого не розуміє і впевнено веде нас у ці сценарії.
Але бог за національністю гуцул, як мені казали у Прикарпатті. Тому все буде добре. Хоча і не скоро.
Слава Україні!

Віктор Бобиренко