"Три новини про окупантів, які вам явно піднімуть настрій" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Три новини про окупантів, які вам явно піднімуть настрій" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Біля Феодосії був знищений російський патрульний корабель "Сєргєй Котов". про це зараз волає ця мережа. Нічого не додам, операторам морських дронів - респект від інструктора дронів авіаційних!

А тепер про те чого не помітили.

Роскосмос, схоже - фсьо. Після вторгнення Росії до України кількість замовлень на запуски супутників, впала практично до нуля. У той час як у США - зросла більше ніж у три рази. А космос, нагадаю, це одна з небгатьох галузей де російські технології донедавна були бодай якось конкуретні.

Ще новина. У російських лікарнях відмічено багато випадків прийому на роботу лікарів з країн Африки. Їм навіть дипломи пцдтверджувати тепер не треба! Бо власних лікарів у Москви все менше. Як на мене, це дивовижне досягнення російської освіти і російської системи охорони здоров'я. Ну, поки грошей від продажу нафти Москві хватає, в Африці можна найняти медиків - вставання з колін, ви ж розумієте?

Така ситуація явно надовго. Бо втрати російської армії в лютому - рекордні, середньому - 893 особи на добу. Це за даними міністерства оборони Британії. ЗСУ не збавляє темпів.

Підняв вам трохи настрій? Сподіваюся, що так.

Ні, ну а чьо вони в нашому морі плавають? Вони його копали?