«Три слова про ізраїльсько-московитську "дружбу"» - Олег Пономар

«Три слова про ізраїльсько-московитську "дружбу"» - Олег Пономар

Хто воює на боці Москви у Сирії? ІДІЛ, Хезболла та Асад.

Ізраїль вже разів десять знищував важливі військові об'єкти Асада. Разом з дорогим обладнанням, яким Москва забезпечує Асада. Пронизуючи, як ніж масло, московитські С-200, С-300 та С-400. А чотири дні тому Ізраїль знищив асадо-московитську батарею ПВО С-200.

Про Хезболлу навіть немає мови. Щойно Москва передасть Хезболлі партію зброї, щойно вони встигнуть перевантажити її на верблюдів та заправити їх сіном — ізраїльські ВПС стирають їх в пил.

Стосовно Ірану. Ізраїль прямо у вічі сказав Москві: якщо Іран почне створювати бази в Сирії, створювати якісь свої зони відповідальності — то ці зони не протримаються й добу. І в Москві все зрозуміли, адже Ізраїль ніколи не жартує.

А ось члени НАТО, Туреччина та США, спокійно створюють свої зони та бази в Сирії. То в чому полягає ізраїльсько-московитська "дружба"? Де тут партнерські угоди?

А ось де: "сидіть тихо на своїй московитській базі Хмеймім в Сирії, слухайте кобзона, і не робіть нікому нерви. Будете робити рейвах — не натішитесь своєму ґешефтові".

Олег Пономар