"ТРИБУНАЛ НАБЛИЖАЄТЬСЯ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ТРИБУНАЛ НАБЛИЖАЄТЬСЯ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Чому Москва завдала по нас удар ракетами? Тому що вчора Парламентська Асамблея Ради Європи визнала, що примусове переміщення українських дітей до рф відповідає ознакам геноциду. ПАРЕ заявила що вітає рішення Міжнародного кримінального суду від 17 березня 2023 року про видачу ордерів на арешт президента РФ Путіна та уповноваженої з прав дитини Львової-Бєлової за воєнні злочини з незаконної депортації українських дітей.

Простіше. ПАРЄ визнала Пуйла міжнародним воєнним злочинцем, звинувачуваним серед іншого у геноциді українців. Просто нагадаю, резолюцію про міжнародний трибунал для керівнтцтва Росії та Білорусі ПАРЄ проголосувала ще в січні. Очевидно, і для Пуйла, і для його грошей (в руках його родичів) західний світ закривається назавжди.

В Кремлі через це бісилися. Результат - в Умані.

"До чого тут Україна?" - заритаєте ви. А я нагадаю вам слова Медведєва, мовляв на нас вони напали аби помститися НАТО за розширення. Де ми - де НАТО? Але Москва керується виключно власними параноєю та шизофренією.

Хай керується. Годинник тікає. Міжнародний трибунал наближається. За воєнні злочини доведеться відповісти.

На фото - польські діти з територій окупованих нацистами, проходять медогляд перед всиновленням сім'ями німців. За оце, в Нюрнбергу декого відправили в зашморг. Знайдіть відрізнення між нацистською Німеччиною і сучасною Росією.