"Трохи думок..." - Алексей Петров

"Трохи думок..." - Алексей Петров

Гра у глобальні політичні шахи, це так звана фішка діючого Президента України! Що би не робив противник: мухлював, брехав як божевільний, додавав фігур на дошці, ображався, або ж взагалі вирішив створити «китайську нічию», шансів у нього майже немає. Олексійович всеодно виграє у нього у ті ж самі шахи... І саме сьогоднішня партія дкже важлива, тому що вона вкрай небезпечніша для нашої країни. Програш неможливий. На кону стоїть майбутнє. Начебто дрібниця для багатьох. Дійсно, яка різниця чий прапор майоріть над будівлею міської, або селищної ради, Український державний, або ганчірка московії?! Головне, щоби було піввареника та серіал «Свати» у телевізорі.

Але сто років тому, українці вже отримали від Москви свої «бонуси». Що було далі, відомо усім. Але багато хто вважає, що зараз буде інакше. Ні, не буде... Після того, як борони Боже пухнаста лісичка отримає до рук жіночу штучку, або ж зелений голуб миру стане Верховним Головнокомандуючим, історія для нашої країни припиниться. Раз і назавжди. Ні, це не буде наступного дня або тижня. Потроху, крок за кроком нас знищать. Щоби і духу українського не залишилось.

Вважаєте це дурницею, казочкою для дітей? Ваше право! Але спитайте у підручника української історії. Він допоможе вам знайти відповідь.

Відверто кажучи, противники діючого Президента, які не розуміють, що вони будуть робити з країною, на цій шаховой дошці сьогодні нищать сами себе. В погоні за вподобайками потенційних виборців, мирні голуби та лисичка, раз за разом переходять червоні смуги, самі того не помічаючи. І в цьому їм головне не заважати, як то кажуть «Не спугни!». Повне безглуздя з політичною кіборгінею, з шматочками землі, котрі треба поділити, та зеленими чоловічиками, тому зайве підтвердження. Ну нехай бавляться, головне, щоб цвяхі в електричну розетку не вструмляли, та цигарки не палили.

А країна йде своїм шляхом. І союзників на цьому шляху у неї все більше!

Представники «Народного фронту» це сьогодні доказали. Тому що деякі депутати цієї політичної сили добре знають, що таке війна... І ще більш добре розуміють, яким буде завтра, якщо гетьманська булава опиниться в руці, котра або нищила у 2009 році економіку України газовими угодами з Московіей, або ж готова «сойтись с Путиным где-то посередине».

Від себе особисто дякую за підтримку! Тільки вперед і тільки разом!

Слава Україні! Слава нації!

Алексей Петров