"Трохи роздумів щодо харківських подій" - Олена Монова

"Трохи роздумів щодо харківських подій" - Олена Монова

Те, що Гепа переможе в один тур, було для мене (і для всіх, хто в курсі харківської специфіки) очевидним від початку перегонів. Навіть незважаючи на те, що вже більше місяця у нас в наявності мер Шрьодінгєра. Ніхто, окрім вкрай вузького кола осіб, не знає, в якому насправді стані перебуває наразі Кернес. А ті, хто в курсі, свято дотримуються омерти.

Але, знаючи Кернеса, можна з великою долею вірогідності припустити, що він знаходиться на апараті штучного життєзабезпечення і без свідомості. Інакше ми би вже побачили або знамениту гепину «вікторію», навіть якщо він би ледь-ледь дихав, але сам, без ШВЛ; або відос би запиляли з Шаріте; або хоча б аудіо виклали. Всі розповіді про те, що в Шаріте заборонені зйомки суть пиздьож, звісно. Кернес просто недоступний продуктивному контакту.

А от тепер починається власне найцікавіше. Бо за законом той, хто виграв вибори міського голови, має три місяці для того, аби скласти присягу. Прийняти особисто, ніякі зами і решта худоби на це не мають права. Якщо цього не відбувається і присяга не складена, Верховна Рада призначає нові вибори. Зараз міськрада робить усе можливе для того, аби максимально відтягнути той момент, коли правда про стан Кернеса стане відомою всім.
На апараті Гепу можна тримати стільки, скільки захочуть родичі, і на скільки стане бабла. А бабла там вистачить надовго.

За місяць перебудувати і переформатувати всі зв’язки в імперії було неможливо. Але коли в кишені є чотири місяці, це вже не виглядає такою утопією. Так що в нас все тільки починається.

Олена Монова