"Трохи вранішніх новин" (26 березня) - Денис П'ятигорец

"Трохи вранішніх новин" (26 березня) - Денис П'ятигорец

1. Видання The Times повідомляє, що США та до 20 європейських країн готуються вислати російських дипломатів після звинувачення керівництва РФ у отруєнні колишнього співробітника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки.

2. Європейський банк реконструкції і розвитку виділив агропромисловій групі компаній "Дніпровська" на будівництво біогазової установки 5 млн доларів.

3. У Дніпрі відкрився перший в Україні завод з виробництва дентальних імплантатів, який відповідає всім європейським стандартам

4. У 2017 році потужність вітроенергетики України перевищила 500 МВт. За кількістю встановлених потужностей лідирує Запорізька область. Збільшилися вітроенергетичні потужності в Херсонській, Миколаївській та Львівській областях. А в Івано-Франківській була встановлена перша вітротурбіна.

5. Українське вино SHABO отримало престижну нагороду в ProWein Tasting Area by Mundus Vini у Німеччині

6. Чистий прибуток ПрАТ “Артвайнері” (раніше – Артемівський завод шампанських вин) у 2017 році збільшився у 7,1 рази – до 66,72 млн грн

7. Нацполіція затримала бойовика Співробітники карного розшуку встановили, що в 2014 році чоловік сприяв окупації міста. Раніше судимий лиманчанин обстежував автомобілі на блокпості «ДНР».

8. А нам плєвать на санкції. Слабкість російської суднобудівної, судноремонтної і машинобудівної бази привела до провалу програми будівництва військово-морського флоту РФ. Після введення в 2014 році санкцій великі надводні кораблі втратили двигуни, бо газотурбінні вироблялися в Україні, а дизельні для ряду проектів - в Німеччині.

9. Державний телеканал РФ у сюжеті про російські військові лазери «нового типу» показав установку, обладнану каналізаційною та димохідними трубами. Пєтухі з гівна, лазери з каналізаційих труб – всьо правільно! Всьо, як має бути!

10. #ХтобСумнівався. Сестра кремлівського пропагандиста Шарія звинуватила його у педофілії

11. У Херсоні українська контррозвідка затримала "офіцера" так званих "спецслужб ДНР". Терористка "МДБ ДНР" Борозенна приїхала в Херсон за закордонним паспортом і потрапила до рук контррозвідки.

12. Ільїна Анна/Царьков Олег (пневматична гвинтівка) та Зеленська Катерина/Омельчук Олег (пневматичний пістолет) - переможці Міжнародного турніру з кульової стрільби "34. ISAS 2018" в Дортмунді!

13. Ігор Радівілов здобув перемогу в опорному стрибку на етапі Кубка світу зі спортивної гімністики в м. Доха!

Доброго ранку, Хунта!

Денис П'ятигорец