"Трошки про гарних росіян" - Олександр Карпюк

"Трошки про гарних росіян" - Олександр Карпюк

Ні, не про тих, де гарний кожен двухсотий.

А про тих, кому можна подати руку.

У місті Тула є таке підприємство, НПО "ПКРВ".

Там роблять 152-мм керовані снаряди Краснополь, ППО "Панцирь-С" та інше.

Російській блогер який доречі робить дуже якісний аналіз цієї війни, заявив що зможе промотивувати фінансово працівникив цього НПО, якщо вони зроблять свідому діверсію.

І деякі працівники вирішили допомогти Україні.

Вони злили цьому блогеру документацію, з списком західних комплектуючих, щоб можна було закрити ці поставки, чи відслідкувати як вони заходять контрабандою.

А ще вони внесли деякі зміни у АРМ "Панциря" (Автоматизоване робоче місце, по суті комп'ютер який керує функціями машини), у блоки, з яких він збирається. І тепер щоб все перевірити, потрібно зупиняти всю лінію. Бо ніхто не знає які саме функції будуть працювати некорректно. І ось тут у РФ шпагат- чи вірити цьому блогеру, і зупиняти лінію, а фото номенклатури комплектуючих дійсно вказує що деякі працівники предприємства саботують виробництво. Чи не вірити, і тоді на фронті можуть з'явитись "Панцирі" які чи то погано бачать цілі, чи невлучно стріляють, чи ще щось.

Це мабуть одна з найкращіх диверсій, про які я чув. І це зробив російський блогер. На гроші підписників.

Мой повага йому.

Если ты прочитаешь мой пост, знай что на одного украинца, который хочет с благодарностью пожать тебе руку, стало больше. И не на одного.

В каментах залишу лінк на відео, доречі дуже якісний аналіз, рекомендую. Та на його телеграм-канал.