"Трошки спогадів із життя 2019 рік" - Сашко Лірник

"Трошки спогадів із життя 2019 рік" - Сашко Лірник

Просто записані реальні розмови народу. Отакий він виборець насправді. І не страждайте і не комплексуйте — вони хочуть саме цього:

- За кого голосувала? Так за Зеленського ж! Він наш, із бідноти. Теж проти багатих!

- Взавтра Порошенка посадять, а його гроші нам роздадуть! По три тисячі до пенсії. І ще субсидія. Нічого, жити можна буде!

- Понавідкривав магазинів і кров з нас п'є! Я особливо оці «Коровки» люблю. Добрі дуже.

- Нашо мені твоя Україна? Якби не вона, то я зараз жив би в Польщі і горя не знав!

- У мене субсидія вийшла чотири п'ятсот, а газу спалив на тисячу. Та ше пенсія і бджоли. Та краду трохи. Якби ще баригу посадити, то можна жити...

- Ми ше не робили нічого, а у прораба аванс випросили і вкрали інструмент в підсобці. Я потім перфоратор продав і шуруповерт на базарі. Удачно вийшло.

- Нафіг мнє ваша УкрАіна?! Дорог нєт, старікі голодают, а ім всьо мало! І оні хатят шоб я ім налогі платіла?!

Не платіла і нє буду!

- Я от за Зеленського голосував. Ми іх здєлалі! Шоб знали! А взагалі на Польщу виїжджаю. Діти вже там давно. Зараз тіки дом продам.

- Стою собі на біржі, субсидія у мене і у мами. Машини потроху ганяю з Литви. Шо я дурний за ті копійки робити? Нехай барига робить.

- Я їх на місяць на іспитатєльний беру, а потім вигнав і нових набрав. А робота йде. Яка зарплата? Не переживай,вони собі накрадуть!

- Ото як война почалася, то я сина в Польшу відправив пересидіти. А зараз приїхав субсидію оформити і квартиру здати і знову поїде.

Приходь вночі. Побухаємо, квартал подивимось. Постукаєш — я відкрию. Та хто там те пиво щитає! Візьмемо з різних ящиків ,а пусті бутилки назад поставимо- скажемо шо то так на заводі поклали.Я ж охраннік. Чіпсів візьми. У нас на складі немає.

- У нас в Донецьку всі довольні. Я дві пенсії получаю- нашу і від бандер. А я сюди зуби лікувать приїхала, бо тут дешевше і харашо.

- Депутат у нас хароший. Мені з хатою добре допоміг і газ провів. Автобуса безплатного пустив. То зара за іншого, за слугу проголосую. Може ше шось в нового видеру.

- Ну і шо шо краде? Всі крадуть. А цей новий хоч шось робить, а вже потім вкраде.

- Як він не Вальцман? А хто?!

Все одно за Зеленського треба голосувати. Він наш, українець з Кіровограду. Я з його батьком робив.

- Вони там наверху крадуть, а я шо дурний? Зара Зеленський буде, то він ше молодий, неопитний- і сам вкраде і я коло нього. А то потім тяжче буде.

- Ти там ближче до начальства, то шо там в Києві, вже тих посадили? Кого посадили? А всіх! Понажиралися в тому Києві...

- Раніше було і комбікорму візьмеш. А зараз на фермера роблю. Так і не вкрадеш у нього. А шо я не можу молока взяти як я там роблю? Скоріше б Зеленський того фермера притис нарешті!

- Цей раз депутат менше платив за голос. Той раз ми з бабою тисячу взяли, а зараз вісімсот вийшло. Скупий цей раз попався.

- Дурні баби гроші в кандидата взяли по вєдомості. А то були в щот субсидії. А я не підписав і мені більше на триста гривень вийшло.

- Такі часи завів той Порошенко, що не проживеш за ті гроші. Нє, таки на роботі платять добре. Але ж то робити треба!