"Трошки вже починає втомлювати той цирк" - Роман Донік

"Трошки вже починає втомлювати той цирк" - Роман Донік

Дивіться, Бузугла ніколи не служила в лінійних підрозділах ЗСУ. Вона останні дні почала писати що була мобілізована в 15 році і служила в ЗСУ. Це для того щоб у цивільних склалося враження що вона має право на критику військових і що вона начебто знає про що каже. Насправді її родичі їй нарішали посаду в затишному кабінеті медичного департамента в міністерстві оборони. Тобто є невеличка різниця. Мобілізували і сама відмобілізувалася для того щоб зайняти військову посаду. Вона відмобілізувалась задля того щоб отримати посаду в МО.

А що ж то була за посада? Аж цілий керівником програми «Реформа системи медичного забезпечення Збройних сил» в Міноборони. Тобто весь той сатанізм який творився в меддепартаменті МО, то опосередковано робота Безуглої.

 Якщо ви загуглите прізвище генерала Верби та джгути ейсмарха, то знайдете скандали коли в 16 році (якраз час роботи Безуглої) МО закупало за завищеною ціною джгути замість турникетів. Тоді було багато скандалів навколо медицини. Але в тих скандалах ви не знайдете прізвище Безуглої. Там були волонтери і громадські діячі які боролися з тими реформами від РККА які впроваджувала саме Безугла. З 15 по 19 роки ви не знайдете ані слова про медицину, стандарти НАТО і всяке в ЗСУ від Безуглої. Відсутність до 22 року стандартизації, відсутність адаптації настанов ТССС, ТЕСС, ігнорування протоколу MARCH це і є фаховий внесок Безуглої в обороноздатність. Більше того, з 19 по 22 рік їй теж не була цікава медицина і ЗСУ.

Зараз Безугла створює собі легенду. Точніше хтось розповідає як треба створювати легенду. Такий собі противсіх від ЗСУ.

 Така собі кармана опозиція, яка між рядками ховає російськи нарративи та сіє зневіру до ЗСУ.