"Trumpgate - 21/11/2019" - Влад Пономарь

"Trumpgate - 21/11/2019" - Влад Пономарь

-Сенаторка Камала Гарріс: «Ми маємо злочинця в Білому домі, він очолює злочинне угруповання, яке включає в себе віце-президента, держсекретаря і голову адміністрації президента».
-Байден: Путін і Трамп не хочуть, щоб я став президентом США.
-Рябошапка: справи про Байдена передадуть у НАБУ, ДБР та СБУ.

✔️20 листопада в Атланті відбулись нові дебати кандидатів у президенти від Демократичної партії. Між собою змагались 10 учасників.

*Сенаторка Камала Гарріс з Каліфорнії: «Ми маємо злочинця в Білому домі. І він очолює злочинне угруповання, яке включає в себе віце-президента, держсекретаря і голову адміністрації президента».

*Ведуча запитала в кандидата в президенти Ендрю Янга, що б він сказав у своєму першому дзвінку до Путіна в разі перемоги. «Перше, що я б сказав: «Вибачте, що я переміг вашого хлопця. Або не вибачте», – відповів Янг.

✔️Байден: Путін і Трамп не хочуть, щоб я став президентом США.
Байден зазначив, що прийшов до такого висновку, слухаючи виступи в Конгресі по імпічменту Трампа.
"Я дізнався дещо з цих слухань щодо імпічменту - я дізнався, що Трамп не хоче бачити мене своїм суперником. Він затримав військову допомогу Україні в той час, коли невинні люди на Донбасі вмирають від російських солдатів.
В другу чергу я зрозумів, що Путін не хоче, щоб я став президентом. Так що я багато почерпнув з цих слухань", - сказав він.

✔️Рябошапка: справи про Байдена передадуть у НАБУ, ДБР та СБУ.
Генпрокурор України повідомив, що справи про Burisma і сина Джо Байдена - Хантера передадуть в НАБУ, ДБР і СБУ.

Влад Пономарь