"Тузік" для дурнів - Маson Lemberg

"Тузік" для дурнів - Маson Lemberg

Якщо якась хльорка з партії Зеленського, на очах усієї країни, перекидує через паркан сумки бабла, отриманого від нелегальних довідок на виїзд закордон - то Зеленський тут ваащє ніпрічьом. Прічьом тут Зеленський? То що Зеленського зловили?

Якщо ловлять на гарячому хабарників з партії Зеленського з купами бабла, які вони пиляють на обкраданні армії, великому будівництві імені Зеленського - то Зеленський тут ваащє ніпрічьом. Прічьом тут Зеленський? То що Зеленського зловили?

Якщо всяка худоба з партії Зеленського типу Колі Катлєти чи російської вати, яка досі сидить в Раді, а не в тюрмі.…. якщо ця худоба з партії Зеленського творить безчинства - то Зеленський тут ваащє ніпрічьом. Прічьом тут Зеленський? То що Зеленський творить безчинства?

Але якщо ця вся худоба Зеленського раптом, в якийсь момент, проголосує за якусь солодку популістичну канхвєту "Тузік" для дурнів, якою знову цих дурнів найо..буть, то ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПРИЙНЯВ ІСТОРИЧНЕ РІШЕННЯ.

Не корупційна і ватна худоба, а Володимир Зеленський особисто.

Причому рішення настільки величне так, нібито британці та американці перекладають свої субтитри українською мовою і стали прихожанами ПЦУ, а не ми попизділи і забули, залишившись сам на сам з нашими проблемами.

Як це працює?