"Тяжкий удар для обороноздатності країни в цей критичний час" - Ігор Черняк

"Тяжкий удар для обороноздатності країни в цей критичний час" - Ігор Черняк

Заступник командира батальону «Монако» сил екс-територіальної оборони, повний кавалер почесних грамот Виконавчого комітету Харківської міської ради, Ігор Абрамович вимушений скласти депутатський мандат.

Непоправна втрата для всього українського парламентаризму.

Відтепер під загрозою зриву не лише виконання поставок за договором з Louis Vuitton - Moet Hennesy, а й одержання сучасного екіпірування з нових колекцій від будинків моди Gucci та Chanel.

Усвідомлюючи власну глибоку відповідальність за долю країни, не зважаючи на величезні репутаційні ризики, щоразу наражаючись на реальну загрозу повного морально-психологічного виснаження, щирий і самовідданий патріот України пан Абрамович стійко витримав декілька років перебування в одній фракції з мєдвєдчуком, ківою, рабіновічєм та все ще Героєм України Юрієм Бойко.

Можна лише уявити через які глибокі страждання та важкі випробування довелося пройти Ігорю Олександровичу!

Але у найвідповідальніший час він не зрадив собі!

Буквально за лічені дні до повномасштабного вторгнення, пан Ігор вже залишив територію України і відразу ж став до лав сил екс-територіальної оборони.

Він свідомо йшов на цей ризик, розуміючи, що майже річна відсутність на засіданнях Верховної Ради не залишиться непоміченою, але ж свята справа захисту мешканців Сен-Жан-Кап-Ферра вартує і не такої жертовності.

Сьогодні всі ми з тяжким серцем приймаємо це рішення пана Ігора.

Доросле, важке рішення.

Відмовитися від мандату найвищого представницького органу держави у стані війни.

Відмовитися від зобов‘язань перед виборцями.

Від статусу та пільг.

Від імунітетів та гарантій.

Власноручно перекреслити частину свого життя.

Але все це… заради справи служжіння обороні Лазурного узбережжя… заради того, щоб і далі бути поруч зі своїми справжніми побратимами.

Честь жити з такими людьми в один час!

Тримайтеся там, пане Ігоре!

Молимося за Вас!