У Грузії у звичайної домашньої кішки народилося цуценя

У Грузії у звичайної домашньої кішки народилося цуценя

У Грузії, в Ахметському районі, у самої звичайної домашньої кішки народилося цуценя. Ця подія налякала місцевих жителів.

Фахівці вельми зацікавилися феноменом. Був знятий сюжет, на якому чітко видно малюка, з кігтиками і хвостиком, з вушками, як у кошеняти, але все інше у новонародженого від цуценя. На відеоролику видно, як цуценя смокче материнське молоко. А сама кішка вилизує дитинча, і ніби не бачить ніякої різниці. Мати-кішка має сіру шерсть, білі лапки, а щеня чорно-білого забарвлення.

Господар кішки в шоці, каже, що навіть не уявляв, що таке взагалі можливо. Пологи у кішки були дуже складними. Тварина сильно страждала. Сусіди, до речі, списують таку аномалію на радіацію. Проте фахівці не поспішають погоджуватися з такою теорією: вони стверджують, що якби кішка і правда отримала опромінення радіацією, то потомство народилося б з явними відхиленнями або з аномаліями.

Щеня повністю здорове, так повідомив ветеринар після обстеження. Спочатку висувалася теорія про міжвидове схрещуванні. Але фахівці швидко відкинули цю версію. Якщо розглядати випадок з наукової точки зору, це просто неможливо. Природа та анатомія собак і котів абсолютно різні. Хоча ... Цей випадок - не єдиний. Пару років тому в Бразилії, кішка Мімі стала матір'ю двох цуценят. Господар кішки говорив, що його Мімі завагітніла після спаровування з сусідським собакою.

Джерело: http://svidok.ua/