У харківській галереї з'явився ліс

 У харківській галереї з'явився ліс

Виставка арт-проекту «Ботаніка» відкрилася у Харкові в галереї COME IN. Експозиція об'єднала 25 українських художників різних поколінь з різних міст.

На виставці можна побачити літографії Віктора Сидоренка, двометрові ліногравюри Сергія Погребняка, серію елементів флористики Ніни Мурашкіної. Також у проекті взяли участь Гамлет Зіньковський, Костянтин Лизогуб, Андрій Сидоренко, Оксана Солоп та багато інших. Куратори проекту Тетяна Малиновська і Артем Волокітін поставили перед художниками дві умови: строгість композиції і свобода техніки.

«Ботаніка – тема, повна естетики, що говорить про природне оточення і не прив'язана до жодних соціальних рамок», - прокоментували куратори проекту.

В рамках виставки «Ботаніка» в галереї COME IN всі охочі зможуть відвідати відкриту майстерню та майстер-класи з колажу від художників Тетяни Малиновської та Артема Волокітіна.

Виставка триватиме до 6 грудня.

Віктор Сидоренко є героєм енциклопедії «Слава України», яка вийде наприкінці 2015 року. До неї увійдуть 120 видатних діячів української культури.