У Харківській міськраді нагородили переможців конкурсу «Молода людина року-2015»

У Харківській міськраді нагородили переможців конкурсу «Молода людина року-2015»

Нагородження переможців та лауреатів міського конкурсу «Молода людина року-2 015» відбулося сьогодні, 6 листопада, у Харківській міськраді, передають "Спектр новости" з посиланням на city.kharkov.ua.

Конкурс проходив у 10 номінаціях: «Учень загальноосвітньої школи», «Студент (курсант) вищого навчального закладу III-IV рівнів акредитації», «Наукова діяльність», «Культура і мистецтво», «Фізична культура і спорт», «Учні професійно-технічних навчальних закладів», «Діяльність у невиробничій сфері», «Громадська діяльність», «Діяльність у сфері виробництва, підприємницька діяльність», «Студент вищого навчального закладу I-II рівнів акредитації».

Кубки, дипломи та сертифікати на безкоштовне відвідування атракціонів у парку ім. Горького переможцям та лауреатам конкурсу вручили заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Олександр Попов та начальник управління у справах сім'ї та молоді Костянтин Підгорний.

«Цей конкурс вже став традиційним для Харкова, і щороку ми бачимо нові обличчя - молоді, красиві, цілеспрямовані. Більше того, ми бачимо в вас наше майбутнє. Нам було дуже складно визначити переможців, тому що багато відомих людей, які завершують свою кар'єру, не мають такої кількості досягнень, як ви. Тому я хочу, щоб ви не зупинялися на досягнутому, і щоб ця перемога була для вас черговою сходинкою до подальших вершин, щоб все, чим ви займаєтеся, згодилося вам у дорослому житті - в бізнесі, науці, культурі, суспільній діяльності», - зазначив Олександр Попов, звертаючись до переможців та лауреатів.

Конкурс «Молода людина року» проводиться управлінням у справах сім'ї та молоді Харківської міської ради з метою підтримки обдарованої і талановитої молоді, заохочення вагомих здобутків молоді в різних сферах суспільного життя, кращих молодих фахівців у виробничій, науковій і творчій діяльності.