У Харкові продовжуються обстріли

У Харкові продовжуються обстріли

У Харкові продовжують обстрілювати житлові квартали, постраждали корпус університету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та будівля Головного управління Національної поліції у Харківській області на вул. Мироносицькій.

Про це сьогодні, 2 березня, в ефірі телеканалу «Україна 24» повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов. Він подякував військовим за героїчну оборону міста.

За його словами, основне завдання супротивника - створити панічний настрій, нагнати жах, але Харків стоїть і стоятиме.

Також він повідомив, що комунальні служби виконають свою роботу, незважаючи на обстріл і те, що було влучання у спеціалізовану машину.

«Водоканал працює, електрики - у черговому режимі, вивозимо сміття. Проблеми виникають постійно. Відновлюємо підстанції кілька разів, котельні, в які потрапляють снаряди. Ми контролюємо ситуацію, працюємо важко, але всі згуртовані як ніколи», - заявив Ігор Терехов.

До Харкова надходить гуманітарна допомога з міст України та інших держав.

Про це сьогодні, 2 березня, в ефірі телеканалу «Україна 24» повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

За його словами, для цього організовані склади, з яких волонтери розвозять продовольство харків'янам у всі райони міста.

«До нас іде гуманітарна допомога з різних куточків України та світу. Насамперед, це - продукти харчування та медикаменти. Я постійно на зв'язку із мерами інших міст. Вони всі допомагають, чим можуть. Також підключилися наші міжнародні партнери, зокрема, з Польщі, Італії. У нас багато міст-побратимів. Я їм безмежно вдячний за те, що в таку важку хвилину вони самі виходять на мене і пропонують свою допомогу», - зазначив мер.

У Харкові роблять все можливе, аби забезпечити городян усім необхідним.

За словами Ігоря Терехова, одразу ж за потребами розподіляється гуманітарна допомога, містом розвозять хліб.

Міський голова зазначив, що є складнощі із забезпеченням медикаментами. У зв'язку з цим міська влада звернулася до аптечних мереж, щоб вони відкривалися та надавали ліки.

Він подякував волонтерам, мерам інших міст та іноземним партнерам за підтримку. За його словами, харків'яни раді будь-якій допомозі.

Окремо Ігор Терехов подякував лікарям та працівникам швидкої допомоги, що рятують військових та мирних громадян, які продовжують страждати від обстрілів житлових районів.