У Харкові проект «Даруємо весілля мрії» продовжений ще на один сезон

У Харкові проект «Даруємо весілля мрії» продовжений ще на один сезон

Сьогодні в малій залі міськради за круглим столом зібралися організатори та учасники соціального проекту «Даруємо весілля мрії», передають "Спектр новости" з посиланням на city.kharkov.ua.

Підтримати їхню ініціативу прийшла заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан.

Ідейний натхненник проекту Олена Ширяєва сама з власного досвіду знає, що таке зіткнутися з життєвими труднощами і шукати допомоги і підтримки від небайдужих людей. Вона приїхала до Харкова із зони АТО і живе в модульному містечку разом із рештою переселенців. Олена змогла зібрати команду професіоналів у сфері організації різних заходів і запропонувала їм безкоштовно організувати весілля для пари - переможниці проекту «Даруємо весілля мрії». Щоб отримати головний приз, парам потрібно було пройти кілька непростих випробувань, основним із яких було зробити добру справу абсолютно незнайомим людям.

Учасники влаштовували свята і виїзні заходи для вихованців гімназії для сліпих, інтернату для дітей із затримками у розвитку, літніх і самотніх людей. Переможцем проекту в підсумку стала пара Олександра та Олександри Михайлових. Вони не тільки організували відвідування парку ім. Горького і Малої залізниці для маленьких пацієнтів НДІ протезування, а й вирішили витратити всі подаровані на весілля гроші на придбання басейну для реабілітації цих дітей. Зараз вирішується питання про його встановлення і функціонування на території інституту.

Практично всі партнери проекту вирішили продовжити свою участь у ньому.

«Цей проект цікавий як сам по собі, так і з точки зору його подальшого розвитку. Для всіх молодих пар участь у ньому послужила моральним імпульсом для того, щоб відкрити свої серця. І, звичайно ж, я із задоволенням підтримаю продовження проекту на наступний сезон, щоб не переривати ланцюжок добрих справ», - підкреслила Світлана Горбунова-Рубан.

Всі учасники та партнери проекту були нагороджені почесними грамотами Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту.