У Харкові вдруге "замінували" Палац культури

Правоохоронці повторно шукали бомбу в Палаці культури Харківського електромеханічного заводу (ХЕМЗ), де, судячи з дзвінка телефонного "мінера", закладено бомбу.

Вибухівку не знайшли, повідомляє  "Укрінформ".

"Інформація про замінування надійшла близько 16:00. Експерти-вибухотехніки і співробітники слідчо-оперативної групи Московського райвідділу міліції обстежили 2 тис. кв. м території ПК, евакуювали близько 100 чоловік. Вибухові речовини не виявлені", - зазначила заступник начальника Центру громадських зв'язків ГУ МВСУ в Харківській області Оксана Калмикова.

За її словами, інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності". Санкція статті - позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.

Зазначимо, 25 квітня невідомий повідомив у міліцію про замінування Палацу культури в Московському районі Харкова. За вказаною адресою працювали експерти-вибухотехніки і співробітники слідчо-оперативної групи. За уточненими даними, було евакуйовано до п'ятисот осіб.