У Харкові Збройним Силам України здалися в полон десятки російських бійців

У Харкові Збройним Силам України здалися в полон десятки російських бійців

Російські бійці, яких взяли в полон, розповідають про повне знесилення та деморалізацію, вони не мають зв‘язку з центральним командуванням, не розуміють і не знають подальших своїх дій. З початку нападу на Україну вони не отримують їжі та води, у техніки немає запасів пального.

Покидаючи позиції, російські бійці намагаються заховатися поміж цивільним населенням, просять у людей одяг та їжу. Бо «вдома» їх ніхто вже не чекає.

Жителі Харківщини, будьте обережні, не відчиняйте дверей незнайомцям, не допомагайте російському агресору в переховуваннях.

Ми сильні, єдині, на своїй землі і ми не здамося! Слава Україні!

Щодо ситуації в області станом на зараз: Чугуїв — повністю контрольований українськими військами, українські прапори на всіх адмінприміщеннях.

Напрямки боїв. Наступ російського агресора триває у Липецькому напрямку, Вовчанському та Бєлгородському. Фіксуємо окремі колони російської техніки. Збройні Сили України на своїх позиціях ведуть активну боротьбу.

Російський ворог — абсолютно деморалізований. Безпосередньо у Харкові, кидаючи посеред дороги ворожу техніку, українським військам здаються цілі групи по 5-10 осіб. Як тільки бачать хоча б одного представника ЗСУ — здаються.