У Києві на благодійному аукціоні продадуть ляльки-копії українських зірок

Наступними вихідними в Києві відбудеться благодійний фестиваль "Миру і Добра", де збиратимуть кошти для дитячого будинку

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Захід організовує екс-дружина Олександра Пономарьова Вікторія. Цими вихідними, 25 і 26 квітня, в ботанічному саду відбудеться благодійний фестиваль "Миру і Добра", на якому будуть продані авторські ляльки із зовнішністю відомих людей.

Лотами стануть ексклюзивні іграшки: ляльки, яких одягнули в стильні українізовані наряди наші відомі дизайнери (Діана Дорожкіна, Юлія Айсіна, Олена Бернацька, Оксана Полонець, Анастасія Іванова, Оля Альонова, Сергій Смолін та Лариса Лобанова), машинки від Святослава Вакарчука, тюнінговані національною символікою рукою талановитих художників, і авторські ляльки із зовнішністю відомих особистостей: Ірини Білик, Віталія Кличка, Джамали, Ольги Полякової, Віталія Козловського, Гаріка Корогодського і Злати Огневич.

У кожного товару є сертифікат і автограф від зірки. Стартова ціна ляльок – 100 грн.

У благодійному аукціоні візьмуть участь і українські знаменитості. Всі виручені кошти будуть спрямовані в дитячий будинок "Любисток".