"У Києві замінували аеропорт Жуляни. Евакуювали пасажирів. Другий випадок за тиждень" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"У Києві замінували аеропорт Жуляни. Евакуювали пасажирів. Другий випадок за тиждень" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Я, звісно припускаю, що аеропорт "мінують" симпатики Москви - після хакерської атаки вважати так підстав більш ніж достатньо. Протягом тижня країною прокатилася хвиля "мінувань". За даними СБУ мінували часто з окупованих територій. Не виключаю я і варіант просто міських божевільних. Проте.

У мене в коментах постійно наводять версію, що влада 17 січня "замінує" аеропорт і посадить літак з Порошенком на якомусь іншому аеродромі, аби Порошенка заарештувати. Але.

От розумієте, коли у тебе аеродром прибуття несподівано "мінують", а в іншому аеродромі напоготові вияваляється група силовиків з конвоем, технікою і всіма відповідними документами - це випадковістю не назвеш. Існують ще й інші способи дізнатися, що аеродром "замінувала" влада. Вже повірте, про це дізнаються, передадуть де треба і відповідь Зеленському прилетить.

Кортить нагадати владі. Інколи смоктати краще ніж говорити, і спати інколи корисніше ніж щось робити. Не треба робити дурниці, які потім їм дуже дорого коштуватимуть. В Україні вже був президент який прагнув посадити лідера опозиції - він погано закінчив.

І так. Незважаючи ні на що, я в Жуляни зустрічати Порошенка поїду. Там побачимося. 17 січня, Жуляни, Новий термінал, 8-00.