У Львові можуть з’явитися три екскурсійні електромобілі

У Львові можуть з’явитися три екскурсійні електромобілі

Електромобілі, які зазвичай використовують для гри в гольф, можуть возити туристів по Львову. Рух таких машин планується організувати в експериментальному режимі до 1 серпня.

Питання про організацію руху екскурсійних електромобілів центром Львова розглядалось на засіданні виконавчого комітету ЛМР 14 квітня.

У членів виконкому виникли питання щодо місця паркування електромобілів. Зокрема, мер Львова Андрій Садовий запропонував паркувати їх на пл. Катедральній, а не на пл. Ринок біля фонтану Адоніса.

Крім того, у членів виконкому виникли сумніви щодо безпеки пересування електромобілем. Тому виконком переніс розгляд цього питання на наступне засідання, вирішивши запросити на нього, зокрема, представників ДАІ.

«Електромобілі курсуватимуть по вулиці Франка, князя Романа та площі Соборній. Весь маршрут крапками буде визначений на карті. Електромобілі курсуватимуть до першого серпня 2015 року, щоб далі визначити, чи придатний такий транспорт для подальшої експлуатації», – пояснила директор департаменту економічної політики Львівського міськвиконкому Ірина Кулинич.