У Луганську терористи створили чотири парки бойової техніки, - Тимчук

У Луганську терористи створили чотири парки бойової техніки, - Тимчук

У Луганську терористи "ЛНР" і російські військові створили чотири великі парки бойової техніки

Про це повідомив координатор групи “Інформаційний спротив”, народний депутат України Дмитро Тимчук на своїй сторінці у "Фейсбуці", передає Еспресо.TV.

Він розповів, що за добу зафіксоване активне переміщення бойової техніки терористів: через Луганськ до Станиці Луганської проїхала колона з трьох критих вантажівок і шести ББМ; з Перевальська до Чорнухиного зафіксоване переміщення трьох МТ-ЛБ і 1 БМП-2; через Макіївку в бік Донецька прослідувало два автомобілі з зенітними установками ЗУ-23-2 і чотири вантажівки зі 120-міліметровими мінометами; через Єнакієве на Ясиновату проїхала танкова колона з трьох танків, двох установок РСЗВ БМ-21 “Град”, двох МТ-ЛБ.

Крім того, за словами Тимчука, у районі н.п. Тельманове зафіксоване переміщення колони із кількох джипів і мікроавтобусів, які перевозили військовослужбовців підрозділів спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ у бік переднього краю – близько 45 бійців.

Одночасно зазначається про підтягування невстановленого піхотного підрозділу терористів з району н.п. Старобешеве і Комсомольське до переднього краю в районі Докучаєвська.