У Москві вирішили переселити росіян-безхатьків на Донбас

У Москві вирішили переселити росіян-безхатьків на Донбас

В уряді Москви всерйоз опрацьовується питання переселення московських осіб без певного місця проживання (бомжів) на Донбас. Таким чином болотний місто, на думку столичної влади, зможе очиститися від «небажаних елементів».
У циркулярі, який 1 вересня був розісланий по всіх московським центрам соціальної адаптації та притулкам для бомжів, пропонується передати в єдину систему обліку списки бомжів, бажаючих «зайняти звільнився житловий фонд в Донецькій і Луганській народних республіках».
 
Тобто людям без певного місця проживання пропонують порожні квартири донецьких і луганських біженців, які зараз мандрують по Сибіру, ​​а також, мабуть, житлоплощу тих, хто загинув на Донбасі під час війни.
 
Таким чином, на думку столичної влади кількість бомжів у Москві має звестися до мінімуму. До того ж вирішується завдання заселення Донецького і Луганського регіонів представниками «рузке світу».
Не виключено, що це не є ініціативою самих властей міста, а якась федеральна програма, оскільки з багатьох інших регіонів Росії надходять подібні сигнали.
 
Чи не з цієї чи метою і замислювалася вся ця війна - корінних жителів Донбасу витіснити в Сибір, а на їх місце заселити рузке неандертальців? Нехай і не найкращих, але рузке.
 
Варто відзначити, що за даними Інституту соціально економічних досліджень Російської Академії Наук на Росії проживає близько 4 мільйонів бомжів. Трохи більше 4 мільйонів жителів налічувалося і на Донбасі до початку там війни. Невже все прорахували?

Джерело: http://svidok.ua/