"У нас як у нас..." - Віктор Бобиренко

"У нас як у нас..." - Віктор Бобиренко

Мої колеги, журналісти розслідувачі з МЕЖА (посилання на їх матеріал у першому коменті) вийшли на такого собі В’ячеслава Гузя.

А він, на мінутку — не хто небудь, а начальник Державної міграційної служби у Києві.

Цей чувак працює на харківського олігарха Фукса — сильно пов’язаного з російським бізнесом. А ще більше — з російськими спецслужбами.

Він років 20ть бізнесменив на москві, а після 2014 року повернувся з легендою “а ля патріот”. А я таких патріотів бачиву багато. Той же Андрій Деркач. Той же Табачник. Ну про Ківу або нічого...

Не знаю в якому він званні у фсб, але не таваріщь майор точно. У нього майори воділами і на побєгушках.

Так ось. Цей Гузь в інтересах Фукса роздає українське громадянство харошим рускім. І нерускім з країн СНД. Людям з “репутацією”, часто такою, що і клейма ніде ставить.

Оплачується послуга шикарно... і мимо каси Держказначейства.

А шо, баблєцо потрібне. Бо громадською дружиною Гузя є схожа за прізвищем Інна Гудзь. Модель. З потребами. І з російським громадянством.

Нєнуашо?

Але то квіточтки. А ось ягідки.

Ви думаєте: як з таким щастям і на свободі? А де ж ДБР? А де ж НАЗК? Чому досі не догнали? А куди дивиться начальство з ДМС? Тут звільняти треба, бо палєвно ж. Так і ОПу попалити можна.

Але ніт. Доганяти стали якраз журналістів.

Власнику та головній редакторці видання “Межа” передали (не в руки) повістки про виклик на допит від дізнавача Дніпровського УП ГУНП Ярослави Ямкової.

За порушення недоторканості приватного життя бєдняжечки Вячеслава Гузя.

Бо дізнавалися де Гузь живе. А живе парнішка в шикарних апартаментах, на які по ідеї не мало б вистачати його зарплати.

Але нізя питати про спосіб життя чиновника. Тут вам поки не Європа. Тут треба “джентльменам” на слово вірити.

Що вони чесні і у вишиванках.

Блть, якщо чесно, то зла не вистачає. Замість того, щоб втекти за Тису, як Одарченко, чи до своїх через Білорусь — огризається.

А система своїх не здає.

Тому роблю сміливе припущення, що частина мотиваційних конвертів від хароших рускіх за українське громадянство — іде по вертикальним каналам аж до Опи.

Єрмаку вітання.