"У ПОРОШЕНКА ПОПЕРЕДИЛИ ДБР" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"У ПОРОШЕНКА ПОПЕРЕДИЛИ ДБР" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

ДБР знову зловили на свідомій провокації. Вони оприлюднили інформацію, ніби Петро Порошенко досі не здав свої паспорти. Адвокати п'ятого президента не просто заперечили інформацію, а й надали документи, що паспорти Порошенка ДБР у них прийняло.

Далі більше. ДБР оголосила про нібито допит Петра Порошенка сьогодні 24 січня. За законом вони мусять повідомити про допит за 3 дні, при чому день повідомлення не враховується. Проте, коли навіть Петро Порошенко з адвокатами приїхав до ДБР - там його ніхто не чекав. Слідчого на місці просто не було.

Натомість адвокатам стало відомо, що найближчим часом готується перехресний допит Медведчука і Порошенка. Мета цього дійства очевидна - прив'язати Порошенка до Медведчука. Тобто це не слідчі дії, це типова піар-акція, мета якої заполонити ЗМІ інформацією, ніби Медведчука і Порошенка допитують по спільній справі.

Адвокати п'ятого президента публічно попередили ДБРунів, що вони рекомендуватимуть своєму клієнту на співпрацю зі слідством не йти, приходити на допити чітко відповідно букви закону і проти самого себе не свідчити - закон все це цілковито дозволяє. А якщо ДБР щось не подобається - велком до суду, блиснути розумом і дотепністю ДБРунам адвокати Порошенка нададуть там всі можливості.


Зрештою, який сенс допомогу органу, який незаконно очолює висуванець Татарова Сухачьов, що виконує будь-які забаганки з ОПУ?