У районах міста Харкова пройшли святкові заходи, присвячені Дню вчителя

У районах міста Харкова пройшли святкові заходи, присвячені Дню вчителя

Вчителів Орджонікідзевського району вітали в Харківському державному українському драматичному театрі ім. Т. Шевченка, передають "Спектр новости" з посиланням на city.kharkov.ua.

Зі святом педагогів привітала голова Адміністрації Орджонікідзевського району Ольга Вельможна. Кращі працівники навчальних закладів району були відзначені подяками районної адміністрації, почесними грамотами Департаменту освіти, виконкому Харківської міської ради, Подякою Міністерства освіти і науки України.

Для освітян району пройшов спектакль «Блез» театру ім. Шевченка.

Також заходи до Дня вчителя пройшли в Київському районі. Основний святковий захід відбувся 29 вересня в Харківському національному аерокосмічному університеті за підтримки Адміністрації Київського району. У ньому взяли участь почесний громадянин міста Харкова Михайло Пилипчук і секретар Харківської міської ради Олександр Новак. Кращим педагогам вони вручили почесні грамоти. Всього нагороди отримали 50 вчителів.

Почесним гостем свята в гімназії №172 стала голова Адміністрації Київського району Неллі Казанжиєва, яка привітала педагогів і побажала їм терпіння і благополуччя. Вчителів школи №13 прийшов привітати депутат міської ради Володимир Скоробагач. Він підкреслив значення і відповідальність цієї професії перед суспільством.

«Саме ви допомагаєте нашим дітям визначитися з майбутньою професією, отримати нові знання і завести нових друзів! Щоразу зустрічаючись з вами, я переконуюся в одному - наші діти в надійних руках», - додав Володимир Скоробагач.