"У всьому НАТО винна...?" - Валерій Прозапас

"У  всьому НАТО винна...?" - Валерій Прозапас

Позітівна пропаганда незрозуміло з яких причин розганяє антинатівські тези, що дуже підозріло нагадує технологію Кремля, у якого теж піддані переконані, що "в усьом віноват Запад".

Опустимо моральну складову імені "хуже Скабєєвой" та проігнорованих попереджень західних розвідок про вторгнення, а подивимось на дії НАТО після російського. широкомаштабного нападу на Україну.

До складу Альянсу прийнято Швецію та Фінляндію, збільшено фінансування оборонних видатків країнами-членами. як наслідок зростає виробництво сучасних видів озброєння, на досвіді української війни перебудовується система реагування на ризики тощо.

І головне - завдяки зброї НАТО, розвідці НАТО, коштам НАТО зупинено путінський бліц-кріг в Україні;

ніхто не "іспугался росіі", бо якби НАТО злякались росії, то України б вже не існувало.

Але любителям "простих рєшєній" цього мало, бо блок НАТО не спалив їм Москву, не замінував Чонгар, не випустив серійно Нептуни та Сапсани, не збудував фортифікації, не провів вчасно мобілізацію... (вони таке враження взагалі не помітили, що напали на нас, а не на НАТО).

Хрінове НАТО вобщєм, особливо в порівнянні з такими охуєнними нашими розмінувальщіками, розводільщіками військ та прокладальщіками асфальту, ну куди тим "західним куколдам" до Тарана, Рєзнікова, Баканова, Хомчака, Найєма та інших "проєбалі".

________________

Цей примітивізм та лицемірство по відношенню до потужного партнера може дуже дорого нам коштувати, як вже обернулось українцям катастрофою ідіотське "а то путін нападьот" та "бєз панікі".

Треба позбавлятись в турбо-режимі від цієї подоляковської малоросійської зневаги та звичці шукати винних де завгодно крім дзеркала, тоді може колись отримаємо шанс таки стати складовою НАТО і назавжди позбутись небезпеки бути знищеними як держава.