У Запорізькій області затримали псевдосолдата

У Запорізькій області затримали псевдосолдата

На одному із блокпостів у прифронтовій Запорізькій області силовики затримали чоловіка, який видавав себе за бійця АТО. Він їхав у камуфльованому джипі. На машині прапор з гаслом: «Живи вільно – помри гідно».

Зовні чоловік видавав себе за бійця. Втім, щойно правоохоронці перевірили документи, виявилось, що машина у розшуку, а боєць без документів, які б це підтвердили. Та ще й зброя при собі. Відтак, водія затримали, автомат передали експертам, джип відправили на штрафмайданчик. Розпочате кримінальне провадження. Чоловіку поки інкримінують незаконне поводження зі зброєю і з'ясовують кому насправді належить автомобіль.

«45-річний водій назвався бійцем одного з добровольчих батальйонів. Одначе ніяких документів надати не зміг. Під час огляду автомобіля працівники міліції виявили та вилучили автомат Калашнікова і 36 набоїв до нього. Було встановлено, що мешканець Херсонщини ніякого відношення ні до ЗСУ, ні до добровольчих формувань не мав. А автомобіль з 30 березня перебував у розшуку, як викрадений у Луганській області», — розповів речник запорізької міліції Олександр Вовкодав.

Джерело: 24tv.ua