У Запоріжжі люди "в масках" влаштували бійку на антиурядовому мітингу

У Запоріжжі люди "в масках" влаштували бійку на антиурядовому мітингу


Більше сотні жителів Запоріжжя вийшли на мітінг перед виставковим залом "Козак палац" з національною символікою та плакатами з вимогою підняти пенсії і не скасовувати соцвиплати. Учасники акції перекрили дорогу на знак протесту проти різкого зниження рівня життя і зростання безробіття в регіоні.

У акцію протесту різко втрутилися невідомі і почали затримувати мітингувальників. Як виявилося пізніше на місці інциденту були присутні, зокрема, представники Запорізької Самооборони. Внаслідок цих дій зав'язалася бійка.

Прес-секретар Самооборони Антон Алексєєнко заявив, що за його інформацією, даний мітинг націлений на розгойдування ситуації в Запоріжжі.

За підсумками акції міліція затримала антиурядових активістів. Вони були доставлені в Орджонікідзевський райвідділ.

За підсумками акції організатор мітингу Василь Шевченко заявив: .... "Ми засуджуємо політичні репресії з боку Самооборони. Зараз у нашій країні забороняються будь-які протестні акції. Всіх опозиціонерів таврують сепаратистами і агентами Кремля. Це дуже зручна позиція для влади. Але нас це не зупинить, ми будемо і далі відстоювати інтереси простих громадян ".