У зоні АТО бойовики збільшили кількість обстрілів

У зоні АТО бойовики збільшили кількість обстрілів

Протягом 13 липня російсько-терористичні війська понад 80 разів обстріляли позиції сил АТО та мирні населені пункти. При цьому бандити 5 разів застосували 152-х та 122-мм артилерію, 32 рази 120-мм міномети, а також танки та реактивні системи залпового вогню.

"З 18-ї по 24-ту годину обстрілів зазнали опорні пункти українських військ в районах н.п. Опитне, Авдіївка, Мар’їнка, Новгородське, Красногорівка, Майорськ, Піски, Водяне, Ленінське, Хімік, що на Донецькому напрямку. На Луганському та Маріупольському напрямках було відносне затишшя. Бандити обстріляли позиції сил АТО біля селища Кримське, та в Широкине турбував наших бійців снайпер. Водночас на Луганщині противник вів активну повітряну розвідку. Зафіксовано 12 прольотів ворожих безпілотників. З них 2 - було успішно знищено силами протиповітряної оборони ЗС України", - сказано у повідомленні прес-центру АТО.

За словами речника штабу, поточної доби противник всього три рази застосував безпілотники.

"З 00.15 з танків двічі окупанти вели обстріл наших позицій в районі н.п. Піски. В Широкине о 4-й ранку працював снайпер. Турбуючий вогонь ворог вів поблизу н.п. Щастя, Станиця Луганська, Кримське, Майорськ, Луганське", - зазаначив речник штабу АТО Дмитро Гуцуляк.