"Укрінформ наклав бан на спікера з питань реабілітації та протезування Олега Самчука" - Марина Данилюк-Ярмолаєва

"Укрінформ наклав бан на спікера з питань реабілітації та протезування Олега Самчука" - Марина Данилюк-Ярмолаєва

Прикметно, що Банкова не придумала жодного «темника» на появу в українських ефірах хорошого російського окупанта чи там щось про російський фейк.

Зате Укрінформ наклав бан на спікера з питань реабілітації та протезування Олега Самчука — гендиректора Першого територіального медичного об'єднання Львова. Професійного медика, а не якогось ларьочника.

Єрмак і його Зарівна уявляють нинішній обʼєм потреб протезування? Якось у неділю вранці у наш двір з підʼїздів одночасно вийшло троє молодих чоловіків з різними протезами ніг. Футболки хакі, в руках по молодій собаці, не варто пояснювати звідки повернулись ці люди.

Хто їм пояснюватиме всі тонкощі протезування? Лікарі? Чи якийсь бітрікадзе та лещенко?

А чому це гендиректор медичного обʼєднання Львова — величезної агломерації з низкою ветеранів піхоти, які побували в найбільших зарубах — не має права на коментарі?

А нічого, що за 11 років війни з РФ наша медицина — в тому числі ортопедія і хірургія розвивають свої технології. То про них варто знати від спеціаліста чи займатись «реабілітацією» бухлом біля сільського магазину, як то на жаль, робили чимало ветеранів від браку інформації?

Коли Самчук так попсувався, бо в 2020-2022 на Укрінформі є низка його коментарів та адекватних інтервʼю?