"Україна вражає" - Олена Кудренко

"Україна вражає" - Олена Кудренко

Насправді вже вимальовується картинка, що Україна - один з найкращих гарантів чиєїсь безпеки, і насамперед своєї. Бо як показав приклад з росіянами - їм побудуй в Миколаєві корабель, вклади туди баснословні гроші, але залиш російську команду на борту та російське керівництво з великими кишенями та непомірним его - і це буде суцільний "пшик". Тому не той "гарантує", хто роздувається від власної величі - а той, хто вміє воювати.

І це ми.

Я так розумію, росіяни драпанули подалі від наших кордонів на своїх кораблях, бо їх суцільне "ЧТО ПРОИСХОДИТ???!!!" вже чутно так, як повітряна тривога по містам України. Доречі, з учора чула їх дві. Мстяться. І виглядають смішно зі своїми арештами керманичей, як павуки в банці.

З задоволеням перечитую скріни з їх воплями:

- ка-а-а-ак???!!! Где наше ПВО???!!!

- У х@хлов нет флота! Ка-а-а-ак?????!!!!!

А Україна вражає)).

Я не великий експерт, але особисто для мене, як для цивільної, вражаючі деякі відомі моменти:

- починаючи з військових навчань українців з НАТО, коли українці зламали сценарій навчань. Коли начебто як агресори, зуміли увійти в довіру до "місцевих", і ті перейшли на їх сторону. Натівцям довелося зупинити навчання та ламати голову, як бути далі;

- коли українці зламали шаблони та прогнози, що Київ можна взяти за кілька діб, та всю Україну - взагалі можна "взяти". Виявилося, що не можна.

- коли дехто (особливо росіяни та Лукашенко), пророкували нам репутацію афганської армії. Начебто ми тут будемо за літаки чіплятись, втікаючи, коли прийде російська армія.

- коли ми поклали величезні колони з російською технікою під Харковом.

- коли ми викурили росіян з-під Києва

- коли наші військові отримали російський трофей - якусь круту техніку, що передали американцям і ті розбирають її на запчастини, щоб виробити протидію. Уявляю, як вони реагували на таке повідомлення. Якнайменше - "дякуємо, українці". Назву техніки буду шукати, бо такий випадок точно був.

- коли ми підбили російський корабель установкою РСЗО Град.

- коли ми підбили російський флагман українською ракетою...

Навіть не маючи власного флоту.

Отакі результати...