"Українці оцінили президентство Трампа" - Влад Пономар

"Українці оцінили президентство Трампа" - Влад Пономар

На думку більшості Трамп зіграв позитивну роль в розвитку відносин України і США. (опитування Research & Branding Group). Не дивно, що ці ж люди голосують за Зеленського.
Нагадаю, в жовтні-листопаді 2019р. провідні американські газети New York Times та Washington Post писали висловлювання Трампа про те, що він "ненавидить" Україну.
Також в своій книзі колишній радник Трампа з нацбезпеки Джон Болтон пише, що Трамп ненавидить Україну, бо Джуліані та Путін отруїли його думку і налаштували проти Києва.

Україна є ключовою темою змісту його мемуарів і згадується не менше 270 разів. Болтон пише, що Україна є одним з небагатьох питань, на яких зосереджений Трамп. Болтон описує Трампа, як того, хто підтримує Путіна і Росію на кожному кроці проти України, і що Трамп слухав тільки одну людину у питаннях щодо України -свого особистого адвоката Джуліані. Болтон описує як Трампа, так і Джуліані злочинцями, і передбачає, що Помпео думав так само. Але єдині американці, які описуються в мемуарах як відверто антиукраїнські і які вороже ставляться до України, - це Трамп і Джуліані.
Болтон пише, що Трамп говорив: "український президент має симпатизувати Росії».