УКРАЇНЦЯМ ПОТРІБНА ЗДОРОВА, ПРОУКРАЇНСЬКА Й АНТИМОСКОВСЬКА АГІТПРОПАГАНДА

УКРАЇНЦЯМ ПОТРІБНА ЗДОРОВА, ПРОУКРАЇНСЬКА Й АНТИМОСКОВСЬКА АГІТПРОПАГАНДА

Проевропейські, проукраїнські політики так і не зробили роботи над помилками. Вони й досі не втямлять, що пропаганда (в здоровому сенсі) має управляти натовпом, бо немає мудрого нароту, є 86% маси, яка потребує розжовування, і їй вкрай потрібні поводирі. Це закони діалектики.

 Саме так – основній масі виборців потрібне розжовування, треба розмовляти з ними їхньою мовою і показувати все на пальцях. Українським політикам треба вчитись робити здоровий агітпроп.

 Наприклад, я вчора дивився новини на пінчуківському ICTV. Розказують, як все гарно робиться при президенті Зеленському, а дають цифри скільки зроблено за президента Порошенка! Про Зеленського – лише наміри, тобто обіцянки-цяцянки. Але яка подача! Канал олігарха, зятя Кучми, який зараз має справи з командою Зеленського, підтасовує інформацію на користь теперішньої влади. За Порошенка вони казали, що все погано. А у людей, в масі, дуже слабкий мозок, вони не в змозі скласти два плюс два: всі вони проти олігархів, олігарх Пінчук підтримує Зеленського і топив проти Порошенка. Все ж зрозуміло: за Зеленського олігархам добре за наш рахунок жити, а Порошенко їм не давав красти. Ось чому не зробити передачу на телеканалі «Прямий» і це людям не розжувати?

 Інший приклад. В тих же «Фактах» на ICTV показують Чернігівщину, село, кордон з Московією. Бабуля за 80 (але вона ж виборець, як і всі!), каже, що дивиться і московські, і українські телеканали. Її питають: - Ну і як? Відповідає: - Всі брешуть. Потрібно, щоб не було тут ані московитів, ані американців. Завіса!

 Скажіть, багато хто з українських телеканалів показує, що робиться зараз на Московіі? Отож і маємо.. А якби були окремі передачі на 5-му чи «Прямому», наприклад, як живуть на Московії, без брехні (як це роблять кремлівські ЗМІ), а лише правда - за 100 км від Москви в ізбах насправді взагалі немає газу, в школах нема туалету, які пенсії отримують московити в колоніях Москви (і перекласти це на наші гривні та їхні ціни), чому в них з лікарень звільняються медики тощо – то не тримались би деякі українці за кремлівський міф «Як зараз гарно на Московії».

 Візьмемо нейтральний приклад. Вчора в крамниці молода, спортивна дівчина (з рюкзака виглядали ковзани-ролики) пробиває на касі пепсі та чіпси. Кажу їй: - Це ж не здоровий спосіб життя. Краще купила б яблука і квасу, чи соку, кефіру або чаю, мінералки.. А вона: - Так це ж рекламують.. Ось так, люди в загальній масі ненавидять рекламу, але в підсвідомості вона їх чіпляє.

 Ще раз підкреслюю: треба все розжовувати людям. І у внутрішній політиці – яким чином відобразиться кожний крок політики команди Зеленського на простих українцях, так і в зовнішній – чим сьогодні є Московія, і які вороги для нас московити. І ось тоді не треба буде казати «Думай-Те!», електорат багато речей почне розуміти і без політичної реклами.

Олег Леусенко