Українські дизайнери перемогли в міжнародному конкурсі

Троє українських дизайнерів здобули перемогу в Грузії

Про це повідомляє Еспресо.TV.

У рамках грузинського тижня моди, що відбувся в Тбілісі, у міжнародному конкурсі молодих дизайнерів Benext перемогу здобули українські дизайнери Іван Фролов, Надя Юрків та Яна Червінська. В якості нагороди дизайнери отримали можливість показати колекції в Парижі і пройти навчання в Lisaa L`institute Paris.

Також свої колекції на Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi показали Лілія Пустовіт, Лілія Літковська, Олена Пржонська, Анна Октябрь, Наталя Каменська та Олеся Кононова (LAKE studio).

Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi організувала Софія Чконія, відома своїми меценатськими проектами з дизайнерами одягу, які проводила в Парижі, Києві та Тбілісі. Серед грузинських учасників MBFWT був і улюбленець киян Автанділ Цквітінідзе, що декілька разів брав участь у Ukrainian Fashion Week.

Нагадаємо, речі бренду Nino Babukhadia були надані для українського благодійного аукціону "Для життя". Цю акцію по збору коштів для допомоги пораненим в АТО організували, об'єднавшись, українські та грузинські дизайнери.