"Український м'ясокомбінат проти російських баранів" (С) - Олена Кудренко

"Український м'ясокомбінат проти російських баранів" (С) - Олена Кудренко

1. Дивна місія - утилізувати в Україні третину своєї техніки та живої сили, потім одного дня померти (бо помре ж) - щоб далі що? Якою буде надалі російська армія, наприклад, на найближчі 50 років? Де вони візьмуть нові гвинтокрили? Гради чи танки? Яким чином вони будуть утримувати, озброювати, підсилювати, відновлювати свою "армію", якщо світ навряд чи їм підкине комплектуючі чи гроші на цей процес?

Чого варте тричі чи більше (дані різняться) знищення нашою артою їх гвинтокрилів в Чорнобаївці? А кинута їх техніка, ціла та неушкоджена - підходь та бери? Здається, Путін - це китайський кріт, як гадаєте?))

Я розумію, чому він в бункері на Алтаї. Звідти рити тунель до Китаю - 2181 км. А з Москви - набагато більше. Не встигне.

2. Які у вас асоціації з вкраденим лого Макдональдсу? 

"ООО «Русское Поле-Логистик» подало заявку на регистрацию логотипа «Дядя Ваня». Его айдентика копирует внешний вид бренда всемирной сети ресторанов быстрого питания McDonald's, говорит Реестр Федеральной службы по интеллектуальной собственности РФ."

Справа в тому, що це буде генделик. Росія чепурилась зявдяки американізмам, модним іноземним назвам, одягалась в брендовий одяг іноземних виробників - але скотилася до дяді Вані. Навіть в окупованому Донецьку Макдональдз переробили у якийсь ДонМак. А "дядя Ваня" отримає в результаті лише російських алкоголиків.

3. "Мама, у нас три дороги. Одна - домой, в Россию. Вторая на Сумы, но оттуда еще ни одна наша колонна полным составом не выходила. И еще одна дорога - это большой крюк..."

Натрапила сьогодні на відео українських хлопців, які кажуть, що це вони тільки розминалися. А ще телефонують з Харкова - там в передмісті тероборона мається, бо до їх рук ще не потрапили росіяни, а постріляти в них хочеться... То ж якою б дорогою російська армія не пішла - через міста, або через "крюк" - кінець один. На росію в чорному мішку, якщо там, звісно, заберуть.

Так мамі і передати.

4. Маріуполь - найбільше укриття цивільних, Драмтеатр. Сьогодні рашисти скинули надпотужну бомбу. Світові терористи, і я не знаходжу слів... Бомбосховище засипане, з-під завалів нікого дістати неможливо. Там ховалися люди з дітьми.

Коли ми дивимося пресконференції з російськими полоненими - вони всі як один волають про прощення. Що вони на навчаннях, що вони нічого не знали, що їх привезли.

Ключове - те, що вони стадо, кероване, несамостійне, з відбитими мізками та почуттями стадо. Хоробре лише до того часу, як потраплять у полон. Ми ж розуміємо кількість українців, які б відмовилися виконувати злочинні накази? А тому той заклик редакторки Овсянніковой про "прекратіть братоубійствєнную войну" - до біса. Бо містить слово "брати".

Драмтеатр, пологовий будинок, школи, дитсадки - які ми вам до біса брати?