Український проект вийшов у фінал європейського конкурсу найкращих комунікаційних рішень

Український проект вийшов у фінал європейського конкурсу найкращих комунікаційних рішень

Проект компанії «Майкрософт Україна» під назвою #ДаєшWorkout вийшов у фінал найбільшого міжнародного конкурсу European Excellence Awards 2015 в номінації «Польща, Росія, Україна» та став єдиним українським проектом у фіналі. Всього на конкурс цього року було подано більше 1600 проектів у 60 номінаціях з усіх країн Європи.

Кампанія #ДаєшWorkout стартувала як ініціатива співробітників «Майкрософт Україна» у соціальних мережах: під час ремонту в офісі компанії вони працювали віддалено та розповідали про свій досвід з хештегом #ДаєшWorkout, ділилися фотографіями та відео. Результатом проекту стало створення справжнього руху людей, які працюють віддалено – людей, які на своєму прикладі доводили, що залишатися ефективним та продуктивним можна, працюючи поза офісом, та розповідали, як це зробити.

Розвиток кампанії проходив у кілька етапів:

  • Проведення «туру віддаленої роботи» співробітників «Майкрософт Україна» з журналістами найбільшими містами України
  • Проведення фестивалю мобільного стилю роботи в Києві
  • Створення ігрової програми для Facebook
  • Проведення програми “Meet us!” – протягом 6 місяців в офіс «Майкрософт Україна» можна було прийти, щоб попрацювати віддалено зі своєю командою
  • Історії успіху компаній, які завдяки мобільним й хмарним технологіям поліпшили свою продуктивність. Зокрема, історії компаній, які змушені були переїхати з міст східної України. За допомогою технологій Microsoft вони налагодили роботу колективу на новому місці та успішно ведуть бізнес у віддаленому режимі.

Проект отримав більше 600 публікацій в українських ЗМІ та постів у соціальних мережах. Презентацію проекту #ДаєшWorkout англійською можна подивитися онлайн.

Список всіх проектів, які увійшли до шорт-листа European Excellence Awards 2015, можна побачити за посиланням. Переможці конкурсу будуть названі 10 грудня у Стокгольмі.