Українською, будь ласка!

Українською, будь ласка!

Мова завжди має значення для самоідентифікації! Мова, герб, гімн, армія та гроші - базови ознаки будь-якої держави! Знеценення їх - знеценення держави! Це ключові тести на зрадництво та патриотизм!
Наприклад ізраїльтяни "вигадали" свою мову, коли жили у страшних злиднях, на них нападали з усіх сторін сусіди, тамтешні "какаяразніца", верещали, що іврит не вирішить жодної з наявних гострих проблем. Але! Вони знали, що мова має значення, бо то є найсильніша зброя і їхня держава існує досі попри усе!
Як стверджують мовознавці, українська мова існувала ще за 1000 років до виникнення самого терміну "українець". Тобто сучасній мові більш ніж 1300 років, а витоки нашої мови дуже дратують і доводять до конвульсій нашого північного сусіда. Але найбільше їх дратує і доводить до сказу - різноманітність, барвистість та соковитість мови: йти, крокувати, ступати, прямувати, рушати, простувати, чимчикувати, тупати, брести, плентатись, волоктись, чвалати, чалапати, клигати, чапати, дибати, чухрати, валандатись, талабанитись, віятись. Тоді як російською: идти, идти, идти, идти, идти...
Зрештою українська мова чудово пасує для зізнань у коханні, адже вона милозвучна та багатогранна. Кожне слово й кожен синонім має свій відтінок, але це лише додає особливої колоритності. Під час романтичних переживань ви можете використовувати багато означень своїх почуттів та вимовляти увесь спектр емоцій. Отож розмовляйте українською, бо це як кохатися. Головне - робити це в кайф, не соромитися і не боятися експериментувати. Але будьте обережні, українська мова спричиняє звикання.
З Днем рідної мови вас!