Ультиматум Джемілєву в питанні кримських татар

Ультиматум Джемілєву в питанні кримських татар

Глава Офісу президента Андрій Єрмак поставив лідеру кримських татар, народному депутату від "Європейської Солідарності" Мустафі Джемілєву умову: як тільки він вийде з партії Порошенка - питання кримських татар почнуть вирішуватися швидше

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook пише журналіст, заступник генерального директора кримськотатарського телеканалу ATR Айдер Муждабаев.

«Гордість України — лідер кримського народу, легендарний борець за права людини в СРСР дисидент Мустафа Джемілєв в ефірі телеканалу ATR розповів про те, що Андрій Єрмак поставив йому умову. Як тільки Мустафа-ага вийде з партії Порошенка — питання кримських татар почнуть вирішуватися швидше» , — зазначив Муждабаев.

Про це Джемілєв розповів в ефірі телеканалу ATR.

«Тут не треба бути комісаром Мегре, щоб провести конспірологічний ланцюжок на тему «Хто віддав негласний наказ не давати ATR закладені йому в бюджеті України мінімально необхідні для продовження трансляції на Крим гроші?» Чиновники, які так ставляться до корінного народу Криму і України, повинні назавжди піти з усіх гілок нашої державної влади. Адже фактично — це не тільки аморальна поведінка, а й діяльність в інтересах ворога на державній службі. Люди, здатні на таке, здатні на все. Не дарма глава Меджлісу Рефат Чубаров, який був на тій зустрічі з Єрмаком, порівняв його слова зі словами Льовочкіна, який свого часу ставив аналогічні неприйнятні умови для Мустафи Джемілєва.

Киримли — не зрадник. Наш лідер — історична особистість, що пройшла не коридори ОП, а радянські табори. Ми — ВСІ — на принизливі умови ні перед окупантами, ні перед колаборантами, ні перед ким НІКОЛИ не йшли, не йдемо і не підемом. Порада тим, хто намагається говорити з нами, як з «нижчими»: по собі про нас не судіть", — написав Муждабаев.