"Улюблена тема КГБ" - Джон Сміт

"Улюблена тема КГБ" - Джон Сміт

Скажу крамолу: я проти накидування на Зеленського заради накидування.

Накидувати треба з перевіреними фактами. От якщо він призначив офіцерів ФСБ керувати СБУ, то це перевірені факти. Якщо злив підготовку до війни, то це факт.

А от оці розслідування "буже пуважного американського журналіста про $400 мільйонів американської допомоги вкрадених Зеленським", то це американський "швец" накалякав, а рускій швец розганяє з цього боку океану.

Не треба за це хапатися.

Корупційна тема це десятиліттями улюблена тема КГБ для качання і зіштовхування ворогів лобами. Зараз зіштовхують нас з американцями. При чому зараз підважують не кловуна. Кому він треба. Зараз підважують як раз Байдена в США в його підтримці України. Бо якщо "корупція Зеленського більша за афганську", то який висновок? Правильно: що для США допомогу Україні треба зупинити як кинули Афганістан.

Те, що Зеленський і його ОПГ - ворьйо, це факт, який не викликає сумнівів навіть у найвідбитіших віруючих його церкви. Але треба знати, де треба хапатися за факти його корупції, а де не треба. І от коли розповідають, що "Україна краде американські гроші", з посиланням на діда-конспіролога і його "таємні офіційні джерела", а розганяє це рускій швец-сказочнік про українські футуристичні підводні човни, то це саме той випадок, коли не треба.