Умова, за якої окупанти повернуть Україні Донбас

Умова, за якої окупанти повернуть Україні Донбас

Україна може отримати Донецьк і Луганськ в обмін на Крим. Про це заявив терорист Ігор Гіркін з позивним "Стрєлок" під час засідання руху "Новоросія".

Відео з'явилось у групі Front на Youtube, передає svidok.ua.

Як повідомив "Стрєлок", бойовики мали заготовлений план щодо повернення Україні Донеччини і Луганщини, але на чолі з терористичною владою. Але за таку "послугу" Україна повинна відмовитись від Криму. Тобто зробити так званий обмін.

У їхній план входить і таке — якщо окуповані території на Сході повертаються у вигляді автономії, Україна по факту стане федеральною. А це перешкоджатиме країні увійти в НАТО.

За словами Гіркіна, те, що Росія отримала у так званій "Новоросії" — шалений провал. Він додав, що Україна такого плану не прийме, бо хоче добитись повної капітуляції Росії і повернути всі окуповані території — Донбас та Крим.

"Чотири місяці тому наш наступ було зупинено в рамках реалізації цього плану. За цей час українські війська посилилися втричі. Ми маємо ту ж ситуацію, що й восени, тільки разів у три гіршу. Це — провал", — наголосив "Стрєлок".