"Упирі типу Коломойського" - Валерій Прозапас

"Упирі типу Коломойського" - Валерій Прозапас

Раніше коли під час війни Коломойський почав грабувати вкладників "Приватбанку", виводячи мільярди через липові "кредити" - то втрутилася держава, і для нього це закінчилося втечею з України та санкціями з боку західних держав.

Коли ж тепер країна вмивається кров'ю, "Укрнафта" продає фірмам Коломойського скраплений газ вдвічі дешевше ринку" (с) - і нічого, ніяких наслідків наживання на війні, ніяких розслідувань, ніяких "дебеер", ніхто тут не "свінарчук".

Що він витворяв з моменту фотографування в кабінеті президента до 24.02 можна лише здогадуватись, але наслідки ми бачимо - наша зброя, наша броня, наші ракети, наша ППО, наші навчені військові професіонали та їхні кар'єри в мільярдах колективного Бєні.

...................

Можна скільки завгодно піддаватися обману про Порошенка, Гонтареву та "прості рішення", обманути економіку не вийде, і скільки українці впритул не помічатимуть діяльність упирів типу Коломойського - стільки і будуть виклянчувати "гарантії безпеки" та "закрите небо" замість раз і назавжди вибудувати систему власної національної безпеки, в тому числі і від хитрожопих безпардонних мародерів.